SLIK GJØR DU
-
Rist krydderne noen sekunder i en tørr gryte over middels
varme. Når det begynner å dufte, tilsett olje, hvitløk og
kylling og stek til lårene er gyldne.
-
Skru ned til svak varme og tilsett løk og aprikos. Stek til
løken er blank, ca 5 minutter.
-
Tilsett gulrøtter og poteter og hell over kaldt vann til
det halvveis dekker innholdet i gryten. Kok opp, og la
småkoke i 20 minutter eller til kyllingen er ferdig og
grønnsakene møre.
-
Ha i urtene og smak til med sitronsaft.
INGREDIENSER
1 ts gurkemeie
1⁄2 ts pepper, nykvernet 1⁄2 ts kanel, malt
1 ts spisskummen, malt Olje
3 fedd hvitløk, finhakket 2 kyllinglår
1 stor eller 2 små løk, grovhakket
5 tørkete aprikoser, grovhakket
3 gulrøtter i store biter 500 g poteter i store biter Frisk bladpersille, grovhakket
Frisk mynte, grovhakket Sitron
1 ts gurkemeie
1⁄2 ts pepper, nykvernet 1⁄2 ts kanel, malt
1 ts spisskummen, malt Olje
3 fedd hvitløk, finhakket 2 kyllinglår
1 stor eller 2 små løk, grovhakket
5 tørkete aprikoser, grovhakket
3 gulrøtter i store biter 500 g poteter i store biter Frisk bladpersille, grovhakket
Frisk mynte, grovhakket Sitron
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar